チーズケーキレシピ☆いちごのチーズケーキ☆Strawberry Cheesecake

#チーズケーキ#いちごケーキ#beginnercookingfromTOKYO
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今日は大好きなイチゴと大好きなチーズケーキでストロベリーチーズケーキを作りました。

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【材料】    *15cm
“チーズフィリング”
・クリームチーズ 150g
・生クリーム 150g
・ヨーグルト 50g
・レモン汁 15g
・グラニュー糖50g
・粉ゼラチン5g
・水20g

“ボトム”
・クッキー80g
・無塩バター20g
・いちごジャム50g
・水15g

・生クリーム50g
・グラニュー糖5g
・いちご8個

1)クッキーを細かく砕き、溶かしバターと合わせる。
2)型にクッキーを敷き詰めて、冷蔵庫で冷やしておく。
3)水とゼラチン混ぜ、ゼラチンをふやかしておく。
4)ボウルにクリームチーズとグラニュー糖をいれてよく混ぜる。
5)クリームチーズに生クリーム、ヨーグルト、レモン汁の順番に加え、その都度よく混ぜる。
6)ふやかしたゼラチンをレンジで20秒加熱し、生地に加えてよく混ぜる。
7)型に流して、冷蔵庫で3時間冷やす。
8)いちごジャムに水を加えて混ぜる。
9)レンジで50秒加熱する。
10)生クリームとグラニュー糖を混ぜ、氷水で冷やしながら泡立てる。
11)泡立てたホイップクリームは絞り袋にいれておく。
12)ケーキにいちごをのせ、ホイップクリームといちごジャムをかけたら完成!
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Thank you for watching!
Today I made Strawberry Cheesecake with my favorite strawberries and my favorite cheesecake.

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【ingredients】  *15cm
“Cheese filling”
150 g cream cheese
150 g heavy cream
50 g yogurt
15 g lemon juice
50 g granulated sugar
5g gelatin
20 g water

“Bottom”
80g cookies
20g unsalted butter
50g strawberry jam
15g water

50g heavy cream
5g granulated sugar
8 strawberries
*I’m using the translate function, so sorry if it’s hard to understand.
1) Break cookies into small pieces and combine with melted butter.
2) Place the cookies in a mold and refrigerate.
3) Mix water and gelatin to soften the gelatin.
4) In a bowl, mix cream cheese and granulated sugar.
5) Add cream, yogurt, and lemon juice to the cream cheese mixture, mixing well after each addition.
6) Heat the blanched gelatin in the microwave for 20 seconds, add to the batter, and mix well.
7) Pour into molds and refrigerate for 3 hours.
8) Add water to the strawberry jam and mix well.
9) Heat in microwave for 50 seconds.
10)Mix cream and granulated sugar and whip while chilling in ice water.
11) Put the whipped cream into a whipping bag.
12) Place the strawberries on top of the cake and pour the whipped cream and strawberry jam over the top.

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