チーズケーキレシピ☆ロータスクッキーのチーズケーキ☆Cheesecake recipe ☆ Lotus cookie cheesecake

#チーズケーキレシピ#ロータスクッキーアレンジ#beginnercookingfromTOKYO
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今日はロータスクッキーを使ってとっても簡単手抜きチーズケーキを作りました。

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【材料】  
・ロータスクッキー6枚
・無塩バター10g
・クリームチーズ80g
・グラニュー糖20g
・生クリーム80g

1)クッキーを砕き、20gと60gにわける。
2)無塩バターをレンジで20秒加熱して溶かす。
3)20gのクッキーに溶かしたバターを加えて混ぜる。
4)型にバターを混ぜたクッキーを敷き詰める。
4)冷蔵庫で冷やしておく。
6)クリームチーズとグラニュー糖を混ぜる。
7)氷水で冷やしながら生クリームを泡立てる。
8)クリームチーズと泡立てた生クリームを混ぜ合わせる。
9)絞り袋にクリームを詰める。
10)型にクリームを絞りだし、砕いたクッキーをいれ、更にクリームを絞る。
11)表面を平らにならす。
12)冷蔵庫で2時間冷やす。
13)型からとりだし、残ったクッキーをふりかける。
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Thank you for watching!
Today I made a very easy, no-frills cheesecake using the delicious “Lotus Cookies”.

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【ingredients】 
6 “Lotus cookies
10 g unsalted butter
80g cream cheese
20 g granulated sugar
80g heavy cream

*I’m using the translate function, so sorry if it’s hard to understand.
1) Crush cookies and divide into 20g and 60g portions.
2) Heat unsalted butter in microwave for 20 seconds to melt.
3) Add the melted butter to the 20g cookies and mix.
4) Spread the cookies with the butter mixture into the molds.
4) Chill in the refrigerator.
6) Mix cream cheese and granulated sugar.
7) Beat cream while chilling in ice water.
8) Mix cream cheese and whipped cream together.
9) Fill a pastry bag with the cream mixture.
10) Squeeze the cream into the mold, place the crushed cookies in the mold, and squeeze more cream into the mold.
11) Smooth the surface.
12) Refrigerate for 2 hours.
13) Remove from the mold and sprinkle with the remaining cookies.
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