#shorts #ベイクドチーズケーキ
下記より、丁寧な動画をご覧になれます
【動画目次】
① 完成品です。
② 前日に、ヨーグルト400gを水切りして、150g程にします。
③ ボールに無塩バター30gを入れ、レンジ600w30秒加熱します。
④ 砂糖30g、ホットケーキミックス70g、(ココア2g、ブルーベリー20g…無くても大丈夫)を入れ、混ぜます。
⑤ 型にクッキングシートを敷き、クッキー生地を入れ平らに伸ばし、170℃に予熱したオーブンで10分間焼きます。
⑥ ボールに卵1個を入れ、混ぜます。
⑦ 砂糖30g、水切りをしたヨーグルト150gを入れ混ぜます。
⑧ ホットケーキミックス30gを入れ混ぜます。
⑨ 焼けたクッキー生地の上に、生地を入れます。
⑩ 180℃に予熱したオーブンで40~50分間焼きます。
⑪ 粗熱が取れたら、冷蔵庫で冷やし完成です。
こんにちは。こんばんは! mari‐kitchen です。
【濃厚ベイクドチーズケーキ】
『材料』
ホットケーキミックス…100g【30g+70g)
砂糖…60g(30g+30g)
ヨーグルト…150g(400gを、水切りをして150g程にします)
無塩バター…50g
卵…1個
ココア…2g(無くても大丈夫です)
ブルーベリー…20g(無くても大丈夫です)
mari‐kitchenのチャンネル
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#簡単ケーキ
[Rich Baked Cheesecake] Only 5 Ingredients, Perfect Taste
#shorts #baked cheesecake
You can watch the detailed video below
[Video table of contents]
① Finished product.
② The day before, drain 400g of unsweetened yogurt to make about 150g.
③ Put 30g of unsalted butter in a bowl and heat in the microwave at 600w for 30 seconds.
④ Add 30g of sugar, 70g of pancake mix (2g of cocoa, 20g of blueberries…it’s okay if you don’t have them) and mix.
⑤ Spread a cooking sheet on the mold, spread the cookie dough evenly, and bake in an oven preheated to 170°C for 10 minutes.
⑥ Add 1 egg to the bowl and mix.
⑦ Add 30g of sugar and 150g of drained yogurt and mix.
⑧ Add 30g of pancake mix and mix.
⑨ Put the dough on top of the baked cookie dough.
⑩ Bake in an oven preheated to 180°C for 40-50 minutes.
⑪ Once the heat has cooled down, chill it in the refrigerator and you’re done.
Hello. Good evening! This is mari-kitchen.
[Rich baked cheesecake]
“material”
Hot cake mix…100g [30g + 70g]
Sugar…60g (30g + 30g)
Sugar-free yogurt…150g (Drain 400g to make about 150g)
Unsalted butter…50g
Egg … 1 piece
Cocoa … 2g (it’s okay if you don’t have it)
Blueberries…20g (it’s okay if you don’t have them)
mari-kitchen’s channel
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