久しぶりに投稿します。
今日はいちじくのケーキを作りました!
自分の中では、試作の段階ですが、レシピです。
いちじくのショートケーキ(15cm)
きび砂糖 80g
米粉 70g
バター 15g
豆乳 10g
卵 2個 100g
きび砂糖 10g
水 30g
生クリーム 200g
きび砂糖 16g
ブランデー 少々(5g)
クーベルチュール(キャラメル) 60g
生クリーム 40g
いちじく 8個ぐらい
It’s been a long time since I’ve posted.
I made a fig cake today!
In myself, it’s a prototype stage, but it’s a recipe.
Fig shortcake (15cm)
Millet sugar 80g
Rice flour 70g
Butter 15g
Soy milk 10g
2 eggs 100g
Millet sugar 10g
Water 30g
Fresh cream 200g
Millet sugar 16g
A little brandy (5g)
Couverture (caramel) 60g
Fresh cream 40g
About 8 figs