(レシピあり)フワフワ生地のクレームダマンドパンの作り方!!もはやお菓子!?なパンシリーズに新たに加わりました!How to make Creme daman de bread!

こんにちは、ボヌールメア(bonheur MaRe)です!
今回は、家族から大好評だった、クレームダマンドパンです!

成形は、簡単で!しかも、フワフワ生地で、美味しいパンが作れてしまします!

是非、作ってみて下さいね❤️

(レシピ)

(パン生地)
フランスパン用粉 (蛋白10%) 200g
砂糖 35g
塩  3g
インスタントドライイースト 3g
牛乳 75g
全卵 40g
無塩バター 30g

(クレームだマンド)
無縁バター 50g
砂糖  50g
卵黄20g
卵白20g
アーモンドプードル 50g
薄力粉 10g

(卵液)
全卵 1個
牛乳 大さじ1杯

①パン生地を捏ねて、30度60分 発酵します
②クレームだマンドを作ります
③分割して、丸めて常温で15分休ませます
④クリームを入れて、成形します
⑤30度50〜60分発酵します
⑥卵液を塗り、予熱したオーブンで200度 約12分 焼きます

Hello, this is bonheur MaRe!
This time, it’s Creme Damand Bread, which was a big hit with my family!

Molding is easy! Moreover, you can make delicious bread with fluffy dough!

Please try making it ❤️

(recipe)

(bread dough)
French bread flour (10% protein) 200g
Sugar 35g
Salt 3g
Instant dry yeast 3g
Milk 75g
Whole egg 40g
Unsalted butter 30g

(Complaint, Mando)
Unrelated butter 50g
Sugar 50g
20g egg yolk
20g egg white
Almond poodle 50g
10g soft flour

(egg liquid)
1 whole egg
1 tablespoon milk

① Knead the bread dough and ferment at 30 degrees for 60 minutes.
②Make a claim mando
③ Divide into pieces, roll into balls and let rest at room temperature for 15 minutes.
④ Add the cream and shape it.
⑤ Ferment at 30 degrees for 50-60 minutes.
⑥Brush with egg wash and bake in a preheated oven at 200 degrees for about 12 minutes.

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