チーズケーキレシピ☆生スフレチーズケーキ☆Cheesecake Recipe ☆ Japanese cheesecake

#チーズケーキレシピ#スフレチーズケーキ#beginnercookingfromTOKYO
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今日はスフレチーズケーキを作りました。

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【材料】  
・クリームチーズ100g
・生クリーム20g
・レモン汁5g
・バニラオイル5滴
・卵黄2個
・薄力粉20g
・卵白2個
・グラニュー糖40g

*トッピング
・生クリーム100g
・グラニュー糖15g

1)クリームチーズをなめらかになるまで混ぜる。
2)生クリームとレモン汁とバニラオイルを加えて混ぜる。
3)卵を卵黄と卵白にわける。
4)卵黄はクリームチーズに加えてよく混ぜる。
5)薄力粉をふるいいれ、混ぜる。
6)卵白にグラニュー糖を少しずつ加えながら泡立て、メレンゲを作る。
7)クリームチーズとメレンゲを混ぜ合わせる。
8)型に生地を流し込む。
9)170℃で35分湯煎焼きにする。
10)チーズケーキがやけたら、粗熱をとる。
11)生クリームとグラニュー糖を混ぜ合わせ、泡立てる。
12)ケーキの上にクリームをのせ、冷蔵庫でひやしたら完成!

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I made a Japanese cheesecake today.

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【ingredients】 
100 g cream cheese
20g heavy cream
5g lemon juice
5 drops vanilla oil
2 egg yolks
20g cake flour
2 egg whites
40g granulated sugar

*Topping
100g heavy cream
15g granulated sugar

*I’m using the translate function, so sorry if it’s hard to understand.
1) Beat cream cheese until smooth.
2) Add cream, lemon juice and vanilla oil.
3) Separate the eggs into yolks and whites.
4) Add the yolks to the cream cheese mixture and mix well.
5) Sift in the flour and mix well.
6) Gradually add granulated sugar to the egg whites and whisk to form a meringue.
7) Mix the cream cheese and meringue together.
8) Pour the batter into the mold.
9) Bake in a hot water bath at 170℃ for 35 minutes.
10) When the cheesecake is baked, remove from heat.
11) Whisk together the cream and granulated sugar.
12) Pour the cream on top of the cake and refrigerate until ready to serve.★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

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