#shorts One Bowl Ricotta Berry Cake / Easy Recipe 混ぜるだけリコッタベリーケーキ レシピ

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One Bowl – Ricotta Berry Cake / Easy Recipe

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🌸 RECIPE
Ingredients: * 7cm x 20cm cake tin used (6cm depth)
– 1 egg
– 40g sugar
– 190g ricotta cheese
– 100g fresh cream
– 100g self-raising flour (OR 100g all purpose flour and 1/2 teaspoon baking powder)
– blueberries
– strawberries

Recipe:
1. Mix egg, sugar, ricotta cheese, fresh cream in a bowl.
2. Sift self-raising flour and fold.
3. Add blueberries and fold.
4. Pour mixture into cake tin.
5. Place strawberries on top.
6. Bake at 170℃ for ~35minutes.
7. Once baked let it cool.
8. Enjoy to enjoy.

🌸 レシピ : *ケーキ型7cm x 20cmを使用しました。
– たまご 1個 egg
– 砂糖 40g sugar
– リコッタチーズ 190g ricotta cheese
– 生クリーム 100g fresh cream
– 薄力粉 100g
– ベーキングパウダー小さじ 1/2
– ブリーベリー
– いちご

レシピ:
1. たまご、砂糖、リコッタチーズ、生クリームを混ぜ合わせる。
2. 薄力粉、ベーキングパウダーをふるい、おりまぜる。
3. ブルーベリーを加え、おりまぜる。
4. 生地を型に流し込む。
5. いちごを上に飾る。
6. 170℃ に予熱したオーブンで ~35分 焼く。
7. 粗熱が取れたら、出来上がり。

🌸 Music:
Song: MBB – Hawaii
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Creative Commons – Attribution-ShareAlike 3.0 Unported
Video Link: https://youtu.be/DdHHXQOIM3k

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