#shorts @SoraBakingTomo
🌸 Subscribe to my channel to see more dessert recipes!
Don’t forget to hit the notification bell 🔔
youtube.com/@SoraBakingTomo
Find me also on 🌸Instagram
https://www.instagram.com/sora_bakingtomo/
🌸 RECIPE
Ingredients: 6 muffins
– 60g unsalted butter (soften)
– 50g sugar
– 1 egg
– 120g self-raising flour (OR 120g all purpose flour + 1 1/2 teaspoon baking powder)
– 90mL milk
– 100g cream cheese
– 50g icing sugar
– sprinkle
Recipe:
1. Mix unsalted butter and sugar using hand mixer. *make sure the butter is soft to avoid sugar splattering everywhere
2. Add an egg and mix.
3. Add 1/3 of flour (whilst sifting) and mix.
4. Add 1/2 of milk and combine.
5. Continue to add flour then milk alternatively.
6. Pour mixture into muffin cases.
7. Bake at 180℃ for 15-20minutes.
8. Let the cupcakes cool completely.
9. Combine cream cheese and icing sugar to make frosting.
10. Spread frosting on top of cupcakes and decorate to sprinkles.
11. Ready to enjoy!
🌸 材料: 6個分
– 無塩バター 60g
– 砂糖 50g
– たまご 1個
– 薄力粉120g + 小さじ1 1/2 ベーキングパウダー
– 牛乳 90mL
– クリームチーズ 100g
– アイシングシュガー 50g
– スプリンクル
レシピ:
1. ハンドミキサーを使って、無塩バターと砂糖を混ぜ合わせる。
2. 卵を加え、混ぜる。
3. 薄力粉とベーキングパウダーを合わせる。
4. 粉類(1/3の量)をふるい入れ、混ぜる。
5. 牛乳(半分の量)を加え、混ぜる。
6. 粉、牛乳を交互に加え、混ぜ合わせる。
7. 生地をマフィン型に流し込む。
8. 180℃ に予熱したオーブンで15-20分 焼く。
9. 焼けたら、粗熱をとり完全に冷ましておく。
10. クリームチーズとアイシングシュガーを混ぜ合わせ、フロスティングを作る。
11. フロスティングを上に塗り、スプリンクルを飾りつけたら出来上がり。
🌸 Music:
Song: Ikson – With You (Vlog No Copyright Music)
Music promoted by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/Kwr_yxvU1JE