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No Butter, No Oil Gluten Free Cake – Recipe

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🌸 RECIPE
Ingredients: 9 pieces
– 4 egg whites
– 50g sugar
– 4 egg yolks
– 50mL milk
– 70g rice flour
– Whipped cream
– Caramel (optional)

Recipe: 18cm x 18cm cake tin used
1. Separate egg white and yolk.
2. Whisk egg white until firm meringue forms. Add sugar half-way through.
3. In a separate bowl mix egg yolks, milk and rice flour and combine.
4. Add meringue to batter and combine gently.
5. Pour batter into cake tin lined with baking paper.
6. Bake at 170℃ for ~25minutes.
7. Let it cool.
8. Enjoy with whipped cream and caramel.

🌸 材料: 9 個分
– 卵白 4個分
– 砂糖 50g
– 卵黄 4個分
– 牛乳 50mL
– 米粉 70g
– お好みで生クリームとキャラメル。

レシピ: 18cm x 18cm 四角型を使いました。
1. 卵白と卵黄に分ける。
2. 卵白をしっかりとしたメレンゲになるまで、泡立てる。途中、砂糖を加える。
3. 別のボールで卵黄、牛乳、米粉を混ぜ合わせる。
4. メレンゲを加え、さっくりと混ぜ合わせる。
5. 生地をベーキングシートを敷いた型に流し込む。
6. 170℃ に余熱したオーブンで~25分 焼く。
7. 焼けたら、粗熱が取れるまで冷ます。
8. お好みで生クリームとキャラメルを飾り、出来上がり。

🌸 Music:
Song: Ikson – With You (Vlog No Copyright Music)
Music promoted by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/Kwr_yxvU1JE

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